DUKA Rold 2019

DUKA-Rold 2019 er AFLYST

Vi er blevet ramt af hændelser, som indebærer, at flere større aktiviteter ikke kan gennemføres som planlagt.

Da vi ikke ønsker at afholde et DUKA-Rold, hvor deltagerne ikke får den fulde planlagte kvalitetsoplevelse, har vi besluttet at aflyse DUKA-Rold 2019 i sin helhed.

Vi beklager aflysningen og vil planlægge et nyt DUKA-arrangement på et senere tidspunkt.

DUKA-Rold 2019

Den 14./15. juni inviterer vi spejdere & FDF´ere til aktiviteter i Rold Skov.

Fredag nat kan alle over 12 år opleve Rold skov om natten. Vi kan garantere udfordringer for alle.

Lørdag åbnes for aktiviteter for alle over 3 år, herunder nattens deltagere. Der bliver mange spændende og utraditionelle aktiviteter – vi kan godt love alle motion og bevægelse.  Vi slutter dagen af med fælles aftensmad og lejrbål.

Tilmelding og pris?

Der er 3 måder at deltage på:

  • Fredag kl. 20.00 – lørdag kl. 19.45. Natløb inkl. aktivitetsdag lørdag. Deltagerpris DKK 250.
  • Lørdag kl. 10.00 – 19.45. Aktivitetsdag med spændende og utraditionelle aktiviteter – vi kan godt love alle motion og bevægelse. Vi slutter dagen af med fælles aftensmad og lejrbål. Deltagerpris DKK 125.
  • Lørdag kl. 10.00 – 13.00. Familiespejd/FDF med aktiviteter og frokost for familier med 3-6 årige børn. Deltagerpris DKK 50.

Klik ind og “synes godt om” DUKA-Rold 2019 Facebook-side, hvor vi løbende vil informere om aktivitetstilbud og andre praktiske oplysninger.

Tilmelding sker samlet for gruppe/kreds/patruljer efter ”først til mølle”-princip. Der åbnes for tilmelding den 29. april 2019, hvor tilmelding kan ske her.

Vi har plads til ca. 1.000 deltagere.

Du kan i undermenuerne finde yderligere oplysninger, bl.a. generel lederinfo og indbydelsesskabeloner til brug i egne grupper/kredse samt fra 29. april aktivitetsoversigt til brug for den prioriterede tilmelding.