Workshop 08: Brug dit Spejderliv

Er du nysgerrig på hvordan dit spejderliv kan præge dine hverdags gøremål, hvordan du bedst formår at åbne op for chancer, og hvordan du får flere muligheder indenfor spejderarbejdet?

Vil du gerne vide hvordan du kan få sat jern i ilden? Vil du vide hvordan du får en mulighed for at udvikle, afprøve og udfordre dig selv, så er denne workshop noget værd for dig.

Giv-et-år spejder Frederik fortæller hans vej til hvor hans spejder karriere er nu. Han vil fortælle hvordan han bruger sine kompetence – lært fra spejderarbejdet – i sit daglige liv, og han vil snakke med jer om, hvordan en god balance mellem spejderliv, og ikke-spejderliv kan være.
Forvent en workshop med fortælling, men også med plads til inspiration og spørgsmål. Deltagerne vil skulle snakke indbyrdes, og derigennem få sat ord på nogle af deres egne tanker med at deltage i denne workshop.

Om workshopholderenFotograf Johny Kristensen

Frederik Hessellund Søgaard er nuværende Giv-Et-År Spejder på Houens Odde Internationale Spejdercenter. Der sidder han som Aktivitets-, og Udviklings GEÅ. Før det har han siddet i Aalborg Distriktsstab siden han var 17, han har været med til at arrangere flere ungdomskurser inden for KFUM-Spejderne, og han er centermedarbejder på tre forskellige spejdercentre rundt i Danmark.
Før dette har han været aktivitetsansvarlig på Åslejren 2016 på Spejdercentret Thorup Hede, han har lavet Gren Unge kursus på Linien Ud, han har været med til at opstarte en frivillig centerstab og han har været med til at opstarte et korps projekt i Aalborg. Alt dette, mens han også gjorde meget at det han stadigvæk har fingrene i!