Workshop 06: Styrk dit budskab gennem krop og stemme

Når man skal give en præsentation, om det er til den store forsamling eller i den lokale spejdergruppe/kreds, er det vigtigt at have fokus på, hvordan man bruger sin krop og stemme, så man skaber de bedste forudsætninger for at fange lytterens opmærksomhed.  

Vi vil derfor til denne workshop, gennem forskellige øvelser, udforske hvordan vi kan bruge vores krop mere aktiv, hvordan en aktiv krop påvirker stemmen, hvordan vores stemme bliver mere klar og tydelig, og hvordan vi gennem dette arbejde kan udvikle vores præsentationskompetencer.

Om workshopholderenMarie Hahne

Marie Hahne er uddannet Cand. Musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg. Til dagligt arbejder hun blandt andet som sangcoach, og sanger/sangskriver hos duoen Marie Hahne Duo.

Som sanger, sangskriver og underviser kender Marie Hahne betydningen af den gode præsentation. For i den kunstneriske verden er det vigtigt hvordan ens fremtoning er, når man vil skabe resultater der kan fremme karrieren. Derfor er Marie Hahne dagligt opmærksom på, hvordan hun bruger sin krop og stemme, og disse erfaringer vil hun, blandt andet, dele ud af til denne workshop.