Anders Morgenthaler

Den danske tegner, forfatter, filminstruktør og tv-vært Anders Morgenthaler har på forhånd lovet os et inspirerende og underholdende foredrag. I 2013 var Anders medstifter af Den Grønne Friskole på Amager. En skole, der ønsker at uddanne børn til at tage del i den grønne omstilling. Mon ikke glæden ved at komme ud i naturen og korpsenes bidrag hertil vil finde plads i en underholdende time med Anders Morgenthaler.

Om Anders MorgenthalerAnders Morgenthaler

Tegner, forfatter, filminstruktør og tv-vært.
Anders Morgenthaler er en mand med mange talenter, som har lavet alt lige fra tv-udsendelser og film til bøger og tegninger. Anders blev for alvor kendt i forbindelse med den satiriske og humoristiske tegne- og tv-serie, Wulffmorgenthaler, som han laver i samarbejde med Mikael Wulff. Her er makkerparret kendt for at underholde med skæve figurer og skildringer af samfundet, hvorfor Anders også markerer sig som en markant samfundsdebattør!
I 2006 fik Anders spillefilmsdebut som instruktør på filmen Princess, og modtog i samme år Nordisk Film Prisen. I 2016 vandt han Artbeat Prisen for sin fantastiske evne til at sætte fokus på nye former for kunst og kultur gennem kreativ formidling.
Anders er uddannet på Designskolen i Kolding og Filmskolen i København. Efter uddannelsen har Anders bl.a. skrevet og tegnet to børnebilledbøger i serien “Morgenthalers Dyrefabler”, og været studievært på DR’s børneudsendelse KatjaKaj og BenteBent. Anders har desuden deltaget ved filmfestivalerne i Cannes og Berlin, og ikke mindst instrueret adskillige musikvideoer for bl.a. Superheroes og Kashmir.